Magda og Universe

Kom til Universe sammen med mig

Det bliver vildt! Den 10. juni kommer jeg og Lastbilkaravanen forbi oplevelsesparken Universe på Als, hvor vi deltager i det store event ”Brand og Redning”.


Inviter din mor, far og alle dem, du kender, med på en hyggelig sommerudflugt til Universe Science Park.


Lørdag den 10. juni 2023 gør jeg og Lastbilkaravanen stop hos Universe for at sætte fokus på trafiksikkerhed både for mine store og små venner.Mig og Motor Mille

Jeg synger og danser sammen med børn i alle aldre og underviser dem i, hvordan de undgår at komme i karambolage med en højresvingende lastbil. Der kan nemlig ske så mange frygtelige ting, hvis det sker. Så det skal vi undgå.


På Lastbilkaravanen kan du springe op bag rattet på min lastbil og lege chauffør for en dag, opleve den kritiske zone foran højre fordæk, tjekke med æg om en cykelhjelm virker og teste din viden på færdselstavler. Og du må selvfølgelig også bare klappe min lastbil.


Jeg har seje refleksveste og trafikbogen ”På tur med Brumbassen” til de første 200 besøgende børn.


Jeg er ved min lastbil hele dagen, men kom og syng med mig, når jeg går på scenen kl. 12.30 og kl. 14.00.


Lige inden jeg går på scenen, springer Motor Mille på scenen kl. 11.00, hvor hun giver sit show. Der er meet ’n’ greet efterfølgende. Totalt cool, hvis du spørger mig.


Læs mere om Brand og Redning her.


Og er du medlem hos ITD, eller arbejder du hos en sej virksomhed, der er medlem, så kan du få en rabatkode til denne dag her
(linket kræver login).